Zašto Ed Sheeran tera svog menadžera da nosi slike Harry Potter junaka?

Oni koji se druže sa Edom Sheeranom obično kažu da je on jako zabavna osoba! O tome nam svedoči i vrlo čudna priča njegovog menadžera koji kaže da Ed često ima lude uslove koje stavlja u svoje ugovore, i čim nešto stoji u ugovoru, obojica moraju toga da se pridržavaju!

Da, Ed zaista od svojih ugovora često pravi komediju, jer kako kaže njegov menadžer Stuart Camp, on mu je čak tražio da se pridržava pravila da nosi sliku u novčaniku svaki dan! “Svake godine Ed stavi u ugovor neku glupost koje moram da se pridržavam, nosim sliku dva Weasley blizanca Harryja Pottera u novčaniku, Ed sad misli da ću pokazivati tu sliku svima gde god idem, ali to ne stoji u ugovoru” našalio se menadžer Stuart.

Naravno, Ed i Stuart su jako dobri prijatelji, pa su zajedno započeli i novi biznis – otvorili su pab Bertie Blossoms na Noting Hilu, a i tu je bilo komičnih momenata jer su njih dvojica razmišljali da li otvoriti restoran ili bar, pa je Stuart želeo da bude za šankom, ali mu Ed nije dozvolio!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Katarina nam šalje drugi deo svog kviza: Koliki si Potterhead?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.