Njihov novi dom: Justin Bieber i Hailey Baldwin sada su vlasnici vile u Kanadi vredne pet miliona dolara!

Justin Bieber ne štedi kada je u pitanju njegova budućnost sa Hailey Baldwin, i sve radi kako bi ta ljubav uspela, pa je za njih dvoje kupio i luksuznu vilu – u svom zavičaju!

Jus i Hailey još uvek ne planiraju da se venčaju, ali verenički prsten je tu, a sada je tu i kuća – mladi par odlučio je da da pet miliona na vilu u Justinovoj voljenoj Kanadi, gradu Ontariju, a taj novac nije mali zalogaj čak ni za ljude bogate kao što su oni! Ne zna se da li će ova kuća biti samo vikendica, ili par planira da tamo boravi najčešće nakon venčanja.

Justin inače boravi najčešće u Vest Holivudu, a Hailey Baldwin svoj prostor ima u Njujorku, tako da je ovo prvi put da par kupuje nešto veće zajedno – nama ostaje da se nadamo da će sve ići po planu kada je njihova romansa u pitanju!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ne deluje slučajno: Hailey Baldwin javno uvredila Selenu Gomez!

3 thoughts on “Njihov novi dom: Justin Bieber i Hailey Baldwin sada su vlasnici vile u Kanadi vredne pet miliona dolara!

  1. Vila je prelijepa😻😻😻😻Želim im svu sreću dalje i mozda jednog dana da postanu otac i majka🌷🍀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.