Ne štede: Justin i Hailey kupili luksuznu kuću vrednu 25 miliona dolara!

Iako je krajnje neuobičajeno čak i za svetske zvezde da kupuju nekretnine vredne više od jednocifrenog miliona, izgleda da se ta priča ovih dana menja i da više zvezda ne može da odoli najskupljim vilama! Javnost se iznenadila odlukom Kylie Jenner da na jednu vilu sa sedam spavaćih soba da impresivnih 36,5 miliona dolara, ali od nje nije daleko ni Justin Bieber, koji je sa suprugom Hailey kupio novu kuću koja takođe ima dvocifreni broj miliona – 25,8 miliona dolara, tek 10 miliona manje od skoro pa najmlađe milijarderke!

Beverly Park u Los Anđelesu jedna je od najluksuznijih lokacija Kalifornije, i upravo tu nalazi se nova nekretnina Jusa i Hailey, najskuplja do sada. Sa cenom su prošli još i odlično, jer je njihova nova kuća vredna 25,8 miliona zapravo planirana za prodaju pre dve godine po ceni od 42 miliona – i za Biebere bi ovo bio krupan zalogaj.

Kao i Kylie, i oni sada poseduju sveže renoviranu vilu sa sedam spavaćih soba. Kupatila imaju 10, a dvorište im je takođe prilično prostrano, tu je i bazen i ležaljke za više ljudi, sasvim dovoljno njih za celo društvo – par obožava večere na otvorenom, a dah im je oduzela i izuzetno prostrana kuhinja!

Kao i sve kuće po ovoj luksuznoj ceni, i njihova vila sadrži bioskopsku salu dovoljno prostranu da pozovu i prijatelje, a da bi ostali aktivni, imaju svoju teretanu i teniski teren odmah iza u jednom delu dvorišta. Glavna spavaća soba je najveća u kući i ima predivan pogled, u šta se i sami možete uveriti!

Nova nekretnina holivudskog para izgrađena osamdesetih godina je skoro pa duplo veće površine od njihove sadašnje vile na Beverli Hilsu, koju su platili oko 8,5 miliona dolara. Da li je par prešao u veću kuću jer planira potomstvo? Interesantno je da mediji uveliko pišu da će Bieberi dete najverovatnije dobiti sledeće godine, ali vreme će pokazati ko je u pravu!

Pročitajte još  Razbesneli sve: Justin Bieber i Kendall Jenner istakli kako su blagosloveni svojim bogatstvom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.