Želi da se skrasi u Los Anđelesu? Justin Bieber navodno razgleda kuću vrednu 10 miliona dolara!

Kuća od skoro 11 miliona dolara možda i nije tako ogroman zalogaj za nekoga kao što je Justin Bieber, ali ako ova megazvezda sad stvarno uzima kuću u Los Anđelesu, to znači da defintivno želi tamo da se skrasi!

Naime, Jus je nakon posedovanja nekretnina na Beverli Hilsu, u Holivudu i San Fernando Valleyju, izgleda, odlučio da kupi ogromnu vilu u Brentvudu vrednu 10.9 miliona dolara! Ova kuća koja se sastoji od sedam spavaćih soba i osam kupatila a ono što Jusa najviše privlači je odličan komšiluk – pored njega bi živeli njegov menadžer Scooter Braun, Lebron James i John Travolta!

Kuća poput ove inače bi pripadala nekoj velikoj zvezdi poput Justina jer je na njoj radio Ramtin Ray Nosrati koji inače gradi ovakve stvari za zvezde, a savršen pogled i veliki bazen oduševljavaju Biebera – videćemo da li će on ovu kuću zaista kupiti ili su to samo glasine!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  "Uradićemo sve da dovedemo Justina u Beograd, to je obećanje": Detalji susreta Famoza ekipe sa organizatorom iz Srbije u Zagrebu!

2 thoughts on “Želi da se skrasi u Los Anđelesu? Justin Bieber navodno razgleda kuću vrednu 10 miliona dolara!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.