Želi da se skrasi u Los Anđelesu? Justin Bieber navodno razgleda kuću vrednu 10 miliona dolara!

Kuća od skoro 11 miliona dolara možda i nije tako ogroman zalogaj za nekoga kao što je Justin Bieber, ali ako ova megazvezda sad stvarno uzima kuću u Los Anđelesu, to znači da defintivno želi tamo da se skrasi!

Naime, Jus je nakon posedovanja nekretnina na Beverli Hilsu, u Holivudu i San Fernando Valleyju, izgleda, odlučio da kupi ogromnu vilu u Brentvudu vrednu 10.9 miliona dolara! Ova kuća koja se sastoji od sedam spavaćih soba i osam kupatila a ono što Jusa najviše privlači je odličan komšiluk – pored njega bi živeli njegov menadžer Scooter Braun, Lebron James i John Travolta!

Kuća poput ove inače bi pripadala nekoj velikoj zvezdi poput Justina jer je na njoj radio Ramtin Ray Nosrati koji inače gradi ovakve stvari za zvezde, a savršen pogled i veliki bazen oduševljavaju Biebera – videćemo da li će on ovu kuću zaista kupiti ili su to samo glasine!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ana-Maria je spremila video o Justinu Bieberu!

2 thoughts on “Želi da se skrasi u Los Anđelesu? Justin Bieber navodno razgleda kuću vrednu 10 miliona dolara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.