Plastični hirurg veruje da je Camila Cabello išla pod nož!

Camila Cabello je kao nikad u žiži interesovanja, delom zbog svoje veze sa Shawnom Mendesom, delom i zbog toga što je veoma aktivna na muzičkoj sceni. Tabloidi se ovih dana dosta bave njenim izgledom, a Life&Style imao je hrabrosti da posumnja u to da li je njen izgled prirodan ili ne.

Doduše, i fanovi se u poslednje vreme pitaju da li je Cam išla pod nož, gde pre svega misle na to da im se čini kako je oblik njenog nosa sad drugačiji. Ugledni plastični hirurg Manish Shah pažljivo je analizarao Camiline fotografije, pa kaže da postoje velike šanse da su te glasine istinite!

“Gledajući iz raznih uglova pod različitim osvetljenjem, stvarno izgleda kao da je radila rinoplastiju (operaciju nosa). Ako je to zaista slučaj, onda bih ja to opisao kao minimalnu rinoplastiju. Vidite da joj nos sad izgleda tanje, posebno pre vrha. Izgleda kao da joj je vrh malo zarotiran na gore, da manje izgleda kao kuka. Sitna je to razlika, ali je super u odnosu na linije njenog lica. Dopada mi se!”, konstatuje on. Dakle, čak i ako je Camila nešto radila, očigledno nisu u pitanju drastične promene. Operacije nosa su inače veoma česte, jer dosta ljudi ima problema sa disanjem ,što se koriguje upravo na ovaj način, sitnim korekcijama.

Pročitajte još  Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na MTV EMA 2018!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.