Identične: Kendall Jenner dobila “duplerku” iz Bollywooda!

Kendall Jenner važi za najplaćenijeg supermodela na svetu – njena specifična lepota, klasičan “Kardashianski” izgled i mnogo napornog rada probili su je na modnoj sceni do toga da je bila zaštitno lice nekih od najpoznatijih svetskih brendova – Estee Laudera, Fendi-a, Burberry-a, ChanelaFanovi su ovih dana, sa viškom slobodnog vremena, uspeli da pronađu devojku koja izgleda identično kao Kendall, a ona potiče čak iz daleke Indije.

Esha Gupta je 34-ogodišnja glumica iz Indije, koja na prvi pogled i ne naliči toliko poznatom supermodelu, međutim, nakon jedne slike koju je postavila na Instagramu, počela je da dobija dosta komplimenata kako je jako slična Jennerovoj. Esha je trenutno u izolaciji, poštujući iskazane mere povodom korona virusa, pa je iskoristila da svoje fanove počasti jednim selfijem.

Na ovoj slici, na kojoj Esha nosi Instagram filter koji licu dodaje pegice i za nijansu mu menja oblik. Na toj slici počeli su da pristižu komentari poput “Mnogo ličiš na Kendall Jenner!” , ali i “Šta se desilo?” u negativnom smislu, što verovatno pokazuje da nisu svi fanovi Kendalline lepote. Sama glumica nije pominjala ništa niti je porekla ili odobrila sličnost, ali čak i nama ovde pomalo nalikuje na Kendall.

Esha inače izgleda mnogo drugačije, kao što možete videti na slici iznad i, iako je lepotica, ne da se na prvi pogleda primetiti njeno nalikovanje Kendall. Ona je inače bivša Miss Indije, a sada se bavi i glumom. Zanima nas šta Kendall misli o ovoj sličnosti i da li će se oglašavati povodom iste. I Kendall je trenutno u izolaciji i ne viđa čak ni svoje sestre, što im jako teško pada i to možemo videti u komentarima koje ostavljaju jedne drugoj na slikama.

Pročitajte još  Kylie Jenner optužuje svog frizera: Ostavio si me bez kose!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.