Kendall Jenner gasi svoju aplikaciju: Mnogo sam se promenila!

Od 2015. godine Kendall Jenner i njene sestre imale su aplikaciju koja je dozvoljavala da zavirimo u njihov život ali svaka od njih morala je da se plaća oko 20 evra godišnje. Ipak, Kendall je odlučila da odustane od toga jer kaže da se jako promenila u poslednje dve godine.

“Dok stiže nova godina, moji ciljevi i prioriteti su se promenili. Bilo mi je divno što sam dve godine bila povezana sa vama ali donela sam tešku odluku da više ne stavljam ništa novo na moju aplikaciju u 2018. godini. Nadam se da ste uživali u ovom putovanju koliko i ja i radujem se što ću novo poglavlje života podeliti sa vama. Voli vas Kendal”, napisala je ona na svom sajtu.

Kendall za sebe kaže da je prilično povučena za razliku od svojih sestara ali nema sumnje da ćemo nju često gledati i naredne godine, možda manje u rijalitiju ali svakako da na modnoj pisti. Da podsetimo, Kendall je najplaćenija manekenka na svetu, sa godišnjom zaradom od 22 miliona dolara!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hendall u totalnom rasulu: Sad, izgleda, neće ni ona njega!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.