Dečak razgovarao sa Drakeom i The Weekndom, pa preminuo

Dok svet svakodnevno potresa ogromna tragedija zbog velikog broja žrtvi širom planete koja je pogođena virusom, tu su i osobe koje se izvestan vremenski period bore sa teškim bolestima kao što je kancer. Dečak po imenu Elijah imao je samo 11 godina i pre par dana izgubio je bitku sa ovom teškom i užasnom bolešću, a jedna od želja mu je bila da upozna ili makar razgovara sa zvezdama poput Drakea ili The Weekenda, što mu se i ostvarilo u poslednjim danima života, o čemu je govorio njegov rođak Michael Watson II.

“Preko tri godine, moj 11-godišnji rođak, Elijah, borio se sa kancerom sa najvećim otporom. Njegova fizička borba sada je završena i on je završio u raju ovog petka. Nije napustio ovaj svet a da nije znao koliko je voljen,” započeo je njegov rođak Michael, otkrivajući da je Elijah “upoznao” tri omiljena izvođača prošlog vikenda. “Prošlog vikenda, Elijah je dobio priliku da “upozna” tri omiljena umetnika —The Weeknda, J. Colea i Drakea. Neverovatno zahvalan ovoj trojici super ljudi koji su toliko brinuli o mojoj porodici,” dodao je on.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Over the past 3 years, my 11 y.o. cousin, Elijah, has battled cancer with the utmost resilience. Elijah's physical fight is now complete, as he transitioned to heaven on Friday. He didn't leave this world without knowing how much he was loved though. Last weekend, Elijah got to "meet" 3 of his favorite artists — The Weeknd, J. Cole, & Drake. Incredibly grateful for these 3 super-humans being so caring for my family during this time. We’ll hold onto these moments forever. A special thank you to the angels, Kathryn & Krystal for helping make this happen in such a short time. Please lift Kiara, Elijah's mom, and the rest of the fam up in your thoughts & prayers. In a time where there seems like so much is out of our control, one thing that we all have the power to give + show others is LOVE. 2 Corinthians 5:8

Објава коју дели Michael Watson II (@forevershowtime) дана

“Drago mi je da sam ti jedan od omiljenih umetnika druže,” prokomentarisao je The Weekend koji je skoro objavio novi album koji ruši sve rekorde. “U vreme kada je sve tako van naše kontrole, jedna stvar koju svi imam je moć koju možemo da damo i pokažemo LJUBAV,” napisao je Michael u nazivu imena.

Pročitajte još  Potvrđeno: Sutra stiže nova saradnja Ariane Grande i The Weeknda!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.