Raste nada da će nam se vratiti: Najvažniji članovi tima Marcusa i Martinusa prate Famozu na Instagramu!

Famoza postoji zbog stvari koje vi volite a koncert Marcusa i Martinusa je bio prilika da to i dokažemo. Ipak, mi smo dali sve od sebe da par dana koliko su M i M proveli u Beogradu iskoristimo na pravi način kako bismo pomogli da nam se oni vrate.

Već smo vam pričali da smo imali jako lepe razgovore sa menadžerkom momaka koja se zove Marte a da smo stekli njeno poverenje govori nam to što nas ona sad prati na Instagramu a isto čini i muzička kuća za koju Marcus i Martinus snimaju, što je Sony Music Norway! To znači samo jedno – oni nas vide kao nekog ko je iskreno uz momke i na koga uvek mogu da računaju! Uzgred MMeri, primetili smo da nam Marte lajkuje objave za MM a da i ona i Sony Music gledaju naše Storyje. Zato, pazite kako se ponašate 😉

Svrha svega ovoga nije naše hvalisanje – znate da sve radimo zbog vas i da su ovi uspesi i vaši uspesi koji nam svima daju nadu da se stvari posle godina mraka konačno menjaju. Istovremeno smo i tužni ali i ponosni jer smo jedini medij koji “gnjavi” organizatore oko koncerata mladih zvezda u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji! Prethodnih nedelja nam se javljalo toliko MMera iz mnogo bogatijih zemalja Evrope koji nisu imali priliku da ih vide jer su tamo prepušteni sami sebi i milosti lokalnih organizatora koji možda i ne znaju za MM.

Mnogo nam je važno da osetite da se borimo za vas i još više da vidite da to sve daje rezultate. Dokle god ste uz nas, mi nećemo stati – borićemo se da ispunjavamo snove MMerima ali i Arianatorima, Selenatorima, Belieberima i svim drugim drugim fandomima čije zvezde imaju bilo kakve šanse da nam dođu. Mi smo ponosni što imamo vas a nadamo se i da je vama lakše kad znate da niste sami i da će se neko uvek boriti za vas, dokle god Famoza postoji.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Raste nada da će nam se vratiti: Najvažniji članovi tima Marcusa i Martinusa prate Famozu na Instagramu!

  1. Hvala vam Famoza. Na vašoj podršci. Predobar je osjećaj znati da se neko bori za nešto do čega je nama stalo. Znam da i to nije lako zvati organizatore i cimati ih za koncerte običnih tinejdžera koji možda i neće uspeti. Još više nam znači to da vi niste toliko jak medij i da nemate toliku podršku i finansije, kao drugi mediji koje briga za nas. HVALA VAM, JOŠ JEDNOM NA SVEMU na svim poklonima, kartama i poklonima zaslužujete mnogo više. Samo da kažem da sam sa vama od početka, i drago mi je da rastem zajedno sa vama. 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.