Isidora vam donosi poklon iz Malmea – potpisan album Marcusa i Martinusa i njihovu poruku fandomu! (video)

Već nekoliko puta smo pisali o avanturama naše MMerke Isidore koje je bila na koncertu momaka u Malmeu. Isi je ostvarila svoj san jer ne samo da je bila na nastupu, već je izašla i na scenu tokom izvođenja pesme “Girls”, Marcusu je uručila dres Srbije koji je on kasnije i obukao, a nekoliko puta je razgovarala sa njima. Ipak, Isi sve vreme misli i na fandom!

Nakon kratka sna posle koncerta u subotu, Isi je već oko pet ujutru bila ispred ispred njihovog hotela, a silna upornost se isplatila, jer su se momci kasnije pojavili u holu gde je još jednom uspela da dođe do njih, kao što vidite na snimku! Famoza je Isidori dala da ponese jedan “Moments” album, a ovde možete i videti momenat kad ga momci potpisuju dok im Isi priča da je to za Famoza giveaway! “A, to je kul”, rekao je Marcus na to.

Marcus je rekao Isidori i da je koristio dres Srbije koji mu je ona poklonila, kao i da je on zaista dobar! Isi im je poručila da će ih sledeći put videti u Srbiji, a naravno su momci to i potvrdili! Na samom kraju, oni su poslali i dodatnu poruku koju toliko volite da čujete, “Volimo vas!” Očekujte potpisani album na giveawayu u toku avgusta!

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Stigao je spot Marcusa i Martinusa za "Remind Me", pokazuje nam kako će izgledati njihova turneja!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.