Famoza Fandom Awards: Koncert Marcusa i Martinusa je najveći fandom uspeh godine!

Dok vi glasate za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao, Famoza redakcija bila je na teškim mukama da odluči koji je to uspeh fandoma najveći u ovoj godini jer je konkurencija bila žestoka!

Ne kažemo to reda radi jer spisak uspeha bio ogroman! Lovaticima je Demi Lovato više puta retvitovala poruke na Twitteru a čak im se i lično zahvalila na podršci njenoj muzici. Romano, Swiftie iz Hrvatske je postao prva osoba iz regiona koja je bila na promociji albuma Taylor Swift a više Belieberki nam se javilo da nam kažu kako ih je Justin Bieber zapratio na Twitteru. Jorge Blanco se takođe često obraćao našim Jorgistima a jednoj devojci je poslao i video poruku.

U nekim stvarima smo i mi pomagali – recimo u drugom intervju sa Tini, intervjuu sa Lisom i Lenom a nedavno i sa video intervjom sa Jamesom Maslowom! Ipak, bez obzira na tom kom fandomu pripadate, mislimo da ćete se složiti da ništa nije veće od zakazanog koncerta Marcusa i Martinusa u Beogradu i Zagrebu! Za ovakve koncert borili smo se zajedno otkako je Famoza nastala (pa i pre toga, dok je naša ekipa vodila Bravo) a MMeri su nas ogromnom upornošću ubedili da se obratimo organizatoru i zamolimo ga da ih dovede, što će se i desiti! Naravno, još više od ovoga znači to što nam Marcus i Martinus otvaraju vrata i za druge koncerte – ovo je ogromna nada za sve fandome! Čestitamo MMeri – sad imate veliki zadatak da dođete na koncert i omogućite ne samo da se i drugim fandomima ostvaruju snovi već i da vaši momci dođu i na narednim turnejama!

Pročitajte još  Famoza music chart #158 - Glasajte za sve omiljene pesme, svakog dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Famoza Fandom Awards: Koncert Marcusa i Martinusa je najveći fandom uspeh godine!

  1. Vaša ekipa je vodila Bravo? Je l' možete da mi kažete onda šta se desilo sa Bravom? Nema ga nigde. NIje više u prodaji, sajt preusmerava na hej i stranica na Fejsbuku je sad njihova. Zašto su prekinuli sa svim tim?

    1. Da, vodili smo Bravo pet godina, do marta 2015. Ništa, od tad je tiraž počeo jako da pada kao i poseta na sajtu pa je sve ugašeno tačno dve godine kasnije jer nije bilo isplativo. Kako je ista firma vlasnik Heja, zato se Bravo sad koristi za promociju tog magazina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.