Konačno: Počinje distribucija filma Marcusa i Martinusa van Skandinavije!

Jedna od stvari o kojoj se malo priča, pa je možda mnogi ne znaju jeste da su Marcus i Martinus prošle godine izdali film pod nazivom “Sammen om drømmen” (približan prevod, ‘Zajednički san’) koji je postigao veliki uspeh u Skandinaviji. Kako sad saopštava MM tim, plan je da on stigne i do drugih zemalja!

Ovaj dokumentarac govori o braći Gunnarsen koji su iz svog malenog Troforsa stigli do statusa najvećih muzičkih zvezda Norveške. Kako ističe njihova menadžerka i naša prijateljica Marte Schei u razgovoru za DN.no, prava za film su prodata u sve zemlje Skandinavije gde je ovo ostvarenje videlo stotine hiljada MMera!

To ohrabruje MM tim da ne stane ovde! “Mnogo je zabavno to što jedan norveški film može da bude toliko uspešan. Sjajno je i što je on naterao mlade da idu u bioskop, a to je retkost”, kaže Marte. Kako ona navodi, sad se radi na tome da se film prikazuje i u drugim zemljama. “To je samo deo našeg plana za Marcusa i Martinusa. U koliko zemalja će se film prikazivati, vreme će pokazati”, zaključuje ona. Šta vi kažete MMeri? Da li biste voleli da se film prikazuje u našim bioskopima? Pitamo jer znamo da se film već dosta dugo nalazi na internetu, pa je pitanje koliko deo fandoma bi uopšte hteo da celu stvar pogleda u boljem kvalitetu.

Pročitajte još  Marcus i Martinus: Ne želimo da budemo Shawn Mendes ili Justin Bieber!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on “Konačno: Počinje distribucija filma Marcusa i Martinusa van Skandinavije!

  1. Ja sam ga odgledala vec nekoliko puta, ali bih svakako volela da ga pogledam jos jednom u nasim bioskopima!

  2. Gledala sam ga mnogo puta i svaki put sam ceo film otplakala,volela bi da dodje i u nas bioskop,a ako bude dosao vreovatno cu napraviti more sa mojim suzama u bioskopu😂😂😂

  3. Baš ga jako želim pogledati, gledala sam malo na internetu, ali bi bilo bolje gledati ga u kinu/bioskopu. Kod mene u Hrvatskoj svi MMeri žele pogledati taj film. Nadam se da će doći, ijer bi njime uostalom razbila rutina filmova(svi su filmovi s ubijanjem). A i M&M će dobiti veću pozornost❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.