Harry Styles i Olivia Wilde se provode po Londonu, veza im je sve jača!

Harry Styles i Olivia Wilde počeli su svoju vezu toliko suptilno da niko ne bi ni rekao da su zajedno – na snimanju filma “Don’t Worry, Darling”, na kom su se i upoznali, u početku su bili skroz diskretni, da bi kasnije vest o njihovoj vezi i skrivanju u Olivijinoj kući odjeknula kao bomba! Danas, njih dvoje nema potrebe da kriju vezu jer za nju znaju doslovno svi, tako da su i njihovi dejtovi u javnosti danas daleko od suptilnih!

Kako prenosi Daily Mail, romantični par nalazi se trenutno na zapadu Londona i u sredu su viđeni na večernjem dejtu na ulicama grada. Harry u ovom okrugu ima kuću vrednu tri miliona funti, a njih dvoje danas su skroz slobodni da pokazuju koliko se vole – priča se i kako je njihova veza vremenom sve jača i jača!

“Izgledali su vrlo opušteno, komotno, za stolom za dvoje koji je bio intiman i daleko od drugih. Celu noć su se smejali od uva do uva gledajući se” ispričao je očevidac za The Mirror! “Bili su jako ljubazni i mahnuli su osoblju pre nego što su izašli. Olivia se stalno gurkala sa Harryjem i izgledali su očarano jedno drugim. Takođe je svojom nogom pipkala Harryjevu nogu” poručuje izvor. Zvuči kao da su oboje i dalje sveže zaljubljeni!

Pročitajte još  Directioneri u akciji: Harry ribao pod zbog njih, gađali ga parčetom pice!

Olivia je još početkom ove godine više puta viđena kako izlazi iz Harryjevog doma, tako da im zajednički život očigledno vrlo godi, i zbližio ih je više nego ikad. Njihova veza napreduje brzo, a Olivia je pre Harryja imala sedmogodišnju veridbu, tako da je pitanje koliko će se stvari uozbiljiti među njima. Ljubav je, pak, očito prisutna!

Harry je ove godine potpuno posvećen svojoj srećnoj vezi, nastavlja da gradi filmsku karijeru, a u muzičkom svetu je osvojio i Grammy ove godine, tako da lepi dani, čini se, za njega tek stižu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ratnik: Harry Styles dobio ulogu u velikom holivudskom filmu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.