Da li je bila iskrena? Olivia Wilde rekla Harryju da je singl kad su se upoznali, ali je priča možda malo drugačija

Harry Styles i Olivia Wilde u vezi su jedan kraći period, a tek ove godine otkriveno je u javnosti da su zajedno, kad su se držali za ruke na svadbi prijatelja. Da stvari očigledno prebrzo napreduju govori i činjenica da su njih dvoje na početku veze živeli zajedno u kući Jamesa Cordena da se tako kriju od javnosti, a Olivia se sad čak i najverovatnije preselila kod Harryja! Ovakve odluke čudne su jer je veza sveža, ali i jer samo kruže tračevi kako je Harry razdvojio Oliviu i njenog verenika!

Situacija sa Oliviom Wilde i njenim bivšim verenikom Jasonom Sudeikisom je dosta zamršena, tako da javnost nije sasvim ni sigurna kada su oni raskinuli – sigurno je da su njih dvoje imali dugu i realnu vezu koja je krunisana i time što su dobili dvoje dece. Da se takva veza samo raskine u novembru i da Olivia samo “pređe” na Harryja odmah i dalje je mnogima čudno, a mnogi krive Harryja za to, ali izgleda da on nema ništa sa tim!

“Cela priča je veoma holivudska, haos je, ali Olivia je zapravo Harryju na početku kad su se upoznali rekla da je singl, tako da sva kontroverza koja se oko Harryja stvara nije realna, jer on nije ništa kriv, njemu je tako rečeno” otkriva izvor za The Sun.

Pročitajte još  Čudan sastav: Ko je još trebalo da bude u One Directionu!

Bivši verenik, ipak, kao da ne odustaje! “Jason nije imao izboru nego da pusti Oliviu da radi svoje stvari ali se nadao da je to samo faza i da će mu se vratiti kao nekada. Nada se da će se ona smoriti sa Harryjem ili da će ona Harryju dosaditi i da će sve biti u redu. Ima tu još mnogo ljubavi u njemu” priča još izvora.

Mislite li i vi da Harry i Olivia imaju vezu kratkog roka i da će se par sa decom ipak pomiriti?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Opasnosti posla: Sedam puta kad je Harry Styles nastradao na koncertu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.