Definitivno par: Olivia Wilde se uselila u kuću Harryja Stylesa!

Harry Styles i Olivia Wilde definitivno jesu zajedno, iako je to mnogima teško da prihvate. Da nema nikakve dileme govori nam i to što je glumica uhvaćena kako se seli u kuću Harry Stylesa u Los Anđelesu, a nakon što je ostavila svog bivšeg.

OIivia je snimljena kako se seli na Dan zaljubljenih, a prenela je nekoliko kofera iz svoje dosadašnje kuće. Nešto ranije, ona je više puta odlazila do svoje stare kuće kako bi pokupila tonu stvari u koferima.

Interesantno, Olivia je imala pomoć samo jedne osobe, što jasno sugeriše da ona nije želela da javnost zna za ovo. Njoj svakako nije lako, jer je napadaju sa svih strana. Dok pojedini fanovi Harryja Stylesa i dalje nerazumno insistiraju da njih dvoje nisu zajedno, drugi je optužuju da se neodgovorno ponaša jer ulazi u vezu sa 10 godina mlađim momkom a pritom već ima dvoje dece.

U međuvremenu, ona nastavlja javno da hvali Harryja, prenosi Insider. U svojoj Instagram objavi, ona hvali mladog momka što je prihvatio da igra sporednu ulogu u njenom filmu “Don’t Worry Darlking.

“Ovo je malo poznata činjenica – većina muških glumaca ne želi da bude u drugom planu u odnosu na glumice. Oni misle da će time izgubiti na vrednost, pa je jako teško finansirati filmove u kojima žene igraju glavnu ulogu. Bez šale, teško je pronaći glumca koji će dozvoliti ženi da bude u centru pažnje. On nije morao da se pridruži našem cirkusu, ali je sve to prihvatio i razbio je svojim talentom, ali i sposobnošću da vozi u rikverc!”

Pročitajte još  Luda priča: Taylor Swift pomoću aplikacije beži od Harryja Stylesa?

Doduše, zaista treba reći da je Harry tek na početku svoje glumačke karijere i da bi verovatno svaki glumac na njegovom mestu u takvim okolnostima prihvatio ovakvu ulogu. Njemu je u ovom momentu mnogo važnije samo da stiče što više iskustva jer zna da ne može previše da bira.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.