The Voice sudija: Jedva čekam da pobedim Arianu!

Ariana Grande nije samo najpoželjnija pevačica za duet, već je jako tražena i kao vocal coach, odnosno svi bi rado da ih ona podučava da pevaju. To je ono što se uglavnom radi u muzičkim takmičenjima poput „The Voice„, pa je Ari i ovde uskočila kao sudija i mentor. Njena konkurencija je jaka, jer na crvenim stolicama sedi sa Kelly Clarkson, Johnom Legendom i Blakeom Sheltonom, a Blake se već nada da će moći Arianu da pobedi!

Naime, Ari će biti u žiriju od ove jeseni, i to na stolici koja menja člana žirija svake sezone – ta pozicija velika je čast jer na nju dolaze samo megazvezde zlatnog glasa! Blake Shelton se već raduje što će imati priliku Ari da pobedi!

„Uvek tražim nove izazove u životu, a Ariana Grande će biti ozbiljan izazov. Ne mogu više stalno da pobeđujem Nicka (Jonasa) i Johna, dobro je da imam nekog novog kog mogu da pobedim. Ariana je izazov, ali nije nemoguće“ nada se on. Da li mislite da bi stvarno mogao da pobedi gospođicu Grande?

Nick Jonas se, doduše, nikako ne slaže sa Blakeovim samouverenim odgovorom – on smatra da Ariani nema ravnog! „Ona je neverovatan umetnik. Jedan od najboljih vokala naše generacije. Ima neverovatnu karijeru koja ljude može samo da povuče da rade vrednije. Radujem se i jedva čekam da vidim kako Ariana pobeđuje Blakea. To će i za mene biti super“ kaže Nick, kog je Blake već više puta pobedio, nazivajući ga „najlakšim“ protivnikom.

Pročitajte još  Arianatorka Anđela nam šalje svoj video za Ari!

O Ariani je lepe reči imao i kolega sa crvene stolice „The Voicea“, John Legend. „Ariana je u našem biznisu jedna od najtalentovanijih. Ona je i ogromna zvezda sa hitovima na vrhu top lista, a u isto vreme i odličan vokal. Ona će ovom šou doneti jednu skroz drugu publiku, a i mi je svi već jako volimo“ ispričao je on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Belieberi nisu izdržali: BTS su ponovo najveće zvezde na društvenim mrežama, Selena Gomez pred ispadanjem!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.