Nova Fotka: Harry Styles i Olivia Wilde bliži više nego ikad!

Veza pevača Harryja Stylesa i Olivie Wilde započela je još u januaru ove godine nakon što su zajedno radili na snimanju filma ‘Don’t Worry, Darling’. Veruje se da ih je cela ova situacija i snimanje tokom pandemije zbližila još više i da sada, nakon završetka snimanja konačno mogu da uživaju zajedno. Već neko vreme par živi zajedno u Londonu, a sada su navodno viđenu i kako uživaju u restoranu!

”Juče su uživali u ručku i izgledali su neverovatno slatko zajedno. Oboje su bili dobro raspoloženi i držali su se za ruke dok su napuštali restoran. Harry je stavio ruku oko Olivie dok su hodali nazad do kuće.” rekao je izvor. ”Harry i Olivija su nerazdvojni. Naravno da jednim delom utiče i to što su glumili da su u šemi za film, ali čak i toliko dugo nakon završetka snimanja, oni još uvek provode svoje slobodno vreme zajedno.” dodao je.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Mediji tvrde: Skandal pre koncerta u Belfastu, Liam napao Harryja?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.