Olivia Wilde ne želi da priča o vezi sa Harryjem Stylesom!

Glumica i režiserka Olivia Wilde i pevač Harry Styles dosta su se zbližili na snimanju njenog filma ‘Don’t Worry Darling’, toliko da smo već sigurni da su u romantičnoj vezi. Novine su brujale o njima ovih par meseci, a dosta puta su i viđeni kako zajedno ručaju u Londonu. Olivia je nakon ovih par meseci provedenih u Lonodnu odlučila da se vrati u Los Anđeles, a na aerodromu su je sačekali novinari sa pitanjima o njenoj novoj vezi, međutim, ona je odbijala da priča!

Glumica je u ponedeljak sletela u Los Anđeles, a novirai su je preplavili pitanjima o Harryju. ”Da li će Harry dobiti Oskara u budućnosti?” pitao ju je jedan, ali ona je odbijala da detaljiše na tu temu. ”Znate da neću da pričam. Znate da se to neće dogoditi.” jednostavno je odgovorila. Najviše što je pružila novinarima je klimanje glavom i stidljiv osmeh nakon što je jedan rekao da je Harry dobar glumac i pitao je da li smatra da on ima dosta potencijala.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Olivia Wilde

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Harry & Kendall: Očarani jedno drugim – ali nemaju vremena za vezu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.