Hakeri provalili na Vevo youtube kanale velikih zvezda, obrisali spot “Despacito”!


Juče se dogodila veoma iznenađujuća pojava, a to je da su hakeri uspeli da provale na zvanične Vevo youtube kanale poznatih megazvezda i naprave neke promene na kanalima, uključujući i brisanje spotova!

Hakovani su Vevo kanali velikih zvezda kao što su Drake, Taylor Swift, Selena Gomez, Adele i Shakira na čijim videima je promenjena naslovna fotografija, ali i u naziv videa je dodato “Free Palestine” sa potpisima Prosox and Kuroi’sh. Osim što se ovakva promena dogodila i na najgledanijem spotu svih vremena “Depacitu”, hakeri su ipak odlučili da odu korak dalje i obrišu “Despacito” koji više nije bio dostupan na Youtubeu ili Vevu.

Nakon što su primetili neobične radnje na njhovom kanalu, članovi kompanije pokušali su da onmoguće pristup njihovom sistemu, makar dok ne pronađu rešenje, ali u tom trenutku to je bilo bezuspešno. Nakon izvesnog vremena šteta je popravljena, Vevo youtube kanali zvezda su vraćeni u normalu, a povraćen je i “Despacito”. Kompanija Vevo je u izjavi za medije rekla da se radi na povrtaku svih videa i na popravljanju štete koja je prouzrokovana.

Jedan od osoba koji je bio potpisan kao haker obratio se ovoj kompaniji putem Twittera: “Imate svo moje poštovanje, ali ne ostavljaljte svoj sajt bez kontrole kako bi bilo koji programer mogao da provali na njega. Bilo je zabavno hakovati vas, ali ako bismo želeli da povredimo vaše klijente obrisali bismo sve videe sa vašeg kanala, ali verujte mi da nisam obrisao “Despacito””, napisao je on putem Twittera. Svi su bili uznemireni zbog ovakvog događaja, ali najvažnije je da je problem rešen.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Selena Gomez otkriva: Moje omiljene pesme s albuma "Revival"! (video)

10 thoughts on “Hakeri provalili na Vevo youtube kanale velikih zvezda, obrisali spot “Despacito”!

  1. Stvarno??! Mislim ono, pa ne mogu baš tako!! Npr. Despacito da je stvarno obrisani šta sa onim svim silnim pregledima i to sve??

  2. koliko je ovo bolesno i zlo…
    vidi se da su to uradile osobe koje nikada nisu nista svoje napravile pa unistavaju tudje..Jadno.

  3. Kada sam usla u Arianin VEVO kanal (juce uvece) videla sam da nema slike i nekih spotova ali nisam znala za ovo!

    Nemogu prezaliti Despasito….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.