Daleko ispred svih: Selena i Ariana su najpopularnije glumice na internetu!

pjimage

Selena Gomez i Ariana Grande nikad nisu bile moćnije! Najnovija analiza to i pokazuje jer se ispostavilo da su upravo njih daleko najpopularnije zvezde na durštvenim mrežama!

Sabiranjem njihovih sledbenika na Facebooku, Twitteru i Instagramu utvrđeno je da Selena Gomez zauzima prvo mesto sa 197 miliona sledbenika a da je odmah iza nje Ariana Grande sa skoro 151 milion. Najveću razliku ovde pravi Facebook, s obzirom da na njemu Sel ima 61 milion a Ari tek 30! Iza njih redom slede Lady Gaga, Justin Timberlake, Dwayne Johnson i Vin Diesel koj ima čitavih 100 miliona fanova na FBu ali zato slabo koristi ostale društvene mreže!

Kad je reč o mladim zvezdama, na listi je još bilo mesta za Miley Cyrus na poziciji broj 7, Emmu Watson koja je 12. i Caru Delevingne na poziciji broj 20.

Cokylt2XgAQcpvQ

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande, Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Matea danas proslavlja rođendan i poklanja vam PREDIVAN kviz o Ariani Grande!

11 thoughts on “Daleko ispred svih: Selena i Ariana su najpopularnije glumice na internetu!

  1. Normalno da sel ima vise jer je duze u arijeri ari ima 3 god a sel 6 god na yt to jeste sa muzikom i se ima duplo vise godina od ari u muzici i zato ima duplo vise lajkova dok ari ce isto za 3 godine imati toliko

  2. Ne znam kako Demi nije na listi. Ona na svakoj drustvenoj mrezi ima oko 40 miliona pratilaca

      1. Nedavno je glumila u filmu FDTD, sa Wilmerom. Mislim da ce uskoro izaci neki film? Kako nije glumica?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.