Demonstracija sile: Taylor Swift otela Biebsu titulu najgledanijeg Jutjub videa!

ts

Justin Bieber godinama je imao najgledaniji VEVO video na Jutjub kanalu sa pesmom “Baby” međutim, Taylor Swift je uspela da mu preotme tu titulu sa pesmom “Blank Space”!

Ova numera sa njenog albuma “1989” sakupila je preko 1,2 miliona pregleda za manje od godinu dana dok je sa druge strane “Baby” došao do iste brojke za preko 5,5 godina! Da je Taylor rekorderka potvrdio je i sam Vevo koji joj je i čestitao na svom Tviteru. “Blank Space” inače je rekorder po brzini dolaska do milijarde pregleda ali je i dalje jako daleko od toga da dostigne legendarni “Gangnam Style” koji danas ima gotovo dve i po milijarde pregleda!

Belieberi su inače odmah nakon Vevo objave organizovali masovno gledanje spota za “Baby” koji sad opet ima pet miliona pregleda više ali čini se da je samo pitanje trenutka kad će “Blank Space” zauvek preteći!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zita iz Hrvatske bila na Secret Sessionu sa Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.