Justin Bieber i Hailey Baldwin se trajno odselili u Kanadu, uskoro stižu i deca!

Justin Bieber je ranije ove godine kupio veliku kuću u Ontariju, Kanada, a kako sad prenose medije, Hailey i on sad su počeli tamo da žive i tu će sviti svoje porodično gnezno!

“Justin tamo ima ogromno imanje”, tvrdi Us Weekly. “Njemu se dopada tamo, a isti je slučaj sa Hailey. Tamo su proveli i Dan zahvalnosti sa Justinovim roditeljima ali i sa njenim tatom, rođacima i najboljom drugaricom. Hailey je kuvala, ali svu su joj pomagali. Ovo je bilo prvi put da su se obe porodice okupile.”

Iako je Justin u pojedinim momentima prethodnih meseci izgledao nesrećno i nema nikakvu inspiraciju za pisanje pesama, isti medij navodi da je sa njih dvoje sve u redu. “Jako su zaljubljeni. Odlično se slažu. Ona još uvek nije trudna, ali i to će se desiti. Oni žele da svoju porodicu podižu tamo u Kanadi. Justinu se sviđa tamo jer je veoma mirno, može i da izvede Hailey, a da ga ne smaraju paparaci.” Nadajmo se ipak da će se Jus vratiti muzici, jer i pored duge pauze, to se ne odražava na njegovu popularnost!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin Bieber priznao: Uzimao sam teške droge, maltretirao sam Selenu!

4 thoughts on “Justin Bieber i Hailey Baldwin se trajno odselili u Kanadu, uskoro stižu i deca!

  1. Izgleda da se on u skorije vrijeme neće vratiti muzici. 😒😒😒🙄🙄🙄😑😑😑

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.