Camila Cabello dala poseban nadimak Shawnu Mendesu, fanovi misle da su u vezi!

Fanovi i mediji su uvek povezivali da između Shawna Mendesa i Camile Cabello ima nešto više od običnog prijateljstva, a iako su oboje demantovali to više puta, pevačicin novi komentar je probudio maštu javnosti!

Shawn je objavio naslovnicu magazina Rolling Stone u kome je otkrio da koristi marihuanu, ali i da mu je žao što nije iskoristio priliku da ima nešto više sa Hailey Baldwin koja je sada postala Justinova žena, a isto tako je nagovestio da mu se nije baš dopalo kako je ispao na naslovnoj strani. Zvezde su pružile podršku mladom pevaču, a među njima je bio i komentar njegove najbolje prijateljice Camile Cabello koji je ohrabrio fanove da pomisle da je na pomolu romansa između njih!

“Naslovnica za Rolling Stone! Velika stvar Shawnito – ponosna sam na tebe i volim te,” napisala je Cam, a to je pokrenulo lavinu komentara i pitanja da li su njih dvoje u vezi. Neki su samo podržali njihovo prijateljstvo komentarima “volim te”, ali kako su Shawn i Camila više puta naglasili da nisu u vezi, u pitanju je samo prijateljska podrška. Camila je u srećnoj vezi sa Matthew Husseyjom, dok je Shawn singl, ali sigurno će se pojaviti neka devojka koja će osvojiti njegovo srce.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Bila je njegova velika obožavateljka: Saznajte kako su Camila i Matthew ušli u vezu!

5 thoughts on “Camila Cabello dala poseban nadimak Shawnu Mendesu, fanovi misle da su u vezi!

  1. Awww bas slatko! Njih dvoje bi bili stvarno lep par! <3 <3 #ShawmilaForever <3 <3

  2. Mnogi ljudi ne vjeruju u muška-žensko prijateljstva (za razliku od mene) tako da će uvijek biti priča da su njih dvoje zajedno.
    #shawmila 🤩

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.