Kao u horor filmu: Hailey Baldwin i Kendall Jenner vodile novu epizodu “Carpool Karaoke”, pojavila se Miley Cyrus!

Emisija “Carpool Karaoke” je puna iznenađenja, a nova epizoda sa Hailey i Kendall koja će biti emitovana u petak je izuzetno interesantna! Kao da njih dve nisu dovoljne, usledilo je veliko iznenađenje u obliku još jedne mlade superzvezde čija pojava nikad ne prođe nezapaženo!

Hailey Baldwin i Kendall Jenner su se poprilično zabavljale u kolima uz hit Miley Cyrus iz 2009. godine, “Party in the U.S.A.” sve dok se u jednom trenutku nije pojavila i sama Miley! Na veoma neobičan način koji podseća na scene iz horor filmova Miley je prvo zaigrala isped Haileyine strane, a dok je ona to želela da saopšti i pokaže Kendall, Miley je misteriozno nestala!

Isto se dogodilo i Kendall kad je pokušala da kaže Hailey! To nije sve, pred kraj snimka možete primetiti Miley na zadnjem sedištu kako peva zajedno sa Kendall i Hailey. Kako saopštavaju, to verovatno nisu jedina iznenađenja u emisiji, pa se pitaju da li će Hailey dovesti svog muža Justina Biebera ili da li će Kendall dovesti neku od svojih slavnih sestara. 

Autor: Famoza.net 
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Četvrti put zaredom: Tay je najhumanija slavna ličnost godine, u vrhu Miley, Demi i Biebs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.