Hailey pala na detektoru laži zbog pitanja o Justinu Bieberu! (video)

Stiže nova sezona šoua “Carpool Karaoke” a u najavi za šou možemo videti insert iz epizode u kojoj su Hailey Baldwin i Kendall Jenner dok testiraju jedna drugu na detektoru laži.

I Kendall i Hailey prikačene su na aparat, a pozadi u kolima sedi mrtav ozbiljan bradonja koja svaki njihov odgovor analizira i govori da li je istinit ili ne! Nakon što obe devojke odgovore istinito na par pitanja, Kendall pita Hailey, “Da li Justin misli da sam kul?”, na šta Hailey odgovara na brzinu, “Naravno!”, ali mašina pokazuje da je u pitanju laž!

Naravno, detektor laži nije savršena sprava, i upravo iz toga razloga danas pre svega može da se koristi zabave radi, jer se rezultati ne mogu koristiti na sudu. Ljudi koji umeju da kontrolišu svoje emocije i znaju kako aparat radi, mogu bez problema da ga prevare.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hejteri imaju reč: 10 najgorih uvreda koje su Biebsu uputile slavne face!

2 thoughts on “Hailey pala na detektoru laži zbog pitanja o Justinu Bieberu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.