Miley Cyrus prezirala Hailey Baldwin: Mučila sam je, ali treba da mi bude zahvalna!

Miley Cyrus prezirala Hailey Baldwin: Mučila sam je, ali treba da mi bude zahvalna!

Hailey Baldwin ovih dana se jako žali na sve koji ne podržavaju njen brak sa Justinom Bieberom, a Miley Cyrus kaže da je potpuno razume, jer je i sama bila hejterka još od detinjstva. Kako ona kaže, sa Alaijom Baldwin, Haileyinom starijom sestrom, stalno je smišljala neke podlosti!

“Bila sam jako zla prema njoj”, kaže Miley. “Ona je pokušavala da se igra sa nama, sa mnom i Alaiom… onda smo je zaključivali van sobe i bile smo zle prema njoj.” Hailey potvrđuje priču, pa kaže,  “Moja starija sestra i Miley su se udruživali protiv mene!”

Ipak, Miley kaže da Hailey sad treba da joj bude zahvalna zbog toga. “Morala sam to da radim. Ja sam te načinila onim što jesi. Ja sam te načinila jačom. Sad možeš da se boriš sa hejterima jer sam i ja bila hejter” kaže ona, a Hailey to samo potvrđuje rečima, “Miley je bila najgora prema meni… spremila me je za ovu industriju.”

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Brak u problemu: Hailey i Justin idu na terapije zbog Selene!

2 thoughts on “Miley Cyrus prezirala Hailey Baldwin: Mučila sam je, ali treba da mi bude zahvalna!

  1. Blogova baš ima 😀 Danas nismo stigli da objavimo, ali čeka se red na njih. Uglavnom Sunčica šalje i to baš dosta, a kvizova je jako malo :/ Ne znamo, skroz te se odučili od slanja e-mailova, nedostaje nam to 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.