Šta ovo znači? Miley Cyrus uklonila sve objave sa Instagrama!

Kada potražite Miley Cyrus na Instagramu, njen nalog je tu, ali potpuno je prazan i profilna slika je crna! Znate li o čemu se radi?

Ni mi nismo sigurni šta bi ovo moglo da bude, ali fanovi već imaju nekoliko svojih teorija – kao prva asocijacija dolazi verovatno priprema novog albuma, jer se promena dogodila i na njenom Twitteru i sajtu! Ipak, treba imati u vidu da je Miley imala ogroman broj fotki i da je izbrisala čak i one iz 2013-14. godine, pa mnogi misle da dolazi nova era koja će izgraditi novu Miley!

Fanovi Miley takođe su svesni da je njihova omiljena zvezda podložna promenama stila, frizura i čak ponašanja, i da se „Bangerz“ Miley i Miley iz prethodne ere „Younger Now“ mnogo razlikuju, pa nam i ovo verovatno govori da će Miley sad biti drugačija od obe prethodne verzije! Naravno, treba napomenuti i da je moguće da Miley samo prolazi kroz neku veliku promenu u životu koja ju je naterala da obriše uspomene, ali najbolje je da sačekamo da vidimo šta će biti dalje.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Miley Cyrus o tragediji u Mančesteru: Jedva čekam da dobijem priliku da zagrlim moju drugaricu Ari!

2 thoughts on “Šta ovo znači? Miley Cyrus uklonila sve objave sa Instagrama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.