Fanovi zabrinuti za Kylie: “Izgleda kao tridesetogodišnjakinja!”

Kylie Jenner ne krije da je na svom licu napravila brojne promene, da je eksperimentisala sa fillerima, kao i da je pokupila trikove od najpriznatijih makeup artista na svetu sa kojima je imala priliku da sarađuje. Ali nakon objavljenih slika sa njenog 22. rođendana, fanovi su počeli da iskazuju zabrinutost zato što Kylie izgleda mnogo starije nego što jeste…

Prvi put Kylie je počela da izgleda drugačije 2014. godine, kada su joj usne odjednom postale veće. Ona je tvrdila da ih čini većim olovkom za usta, međutim godinu dana kasnije priznala je da je probala lip fillere. Već 2015. godine Ky je izgledala znatno drugačije, a kroz godine je počelo da se sumnja da je uradila bradu, podigla očne kapke, smanjila nos i uradila grudi. Razni stručnjaci i plastični hirurzi su uočavali promene na njenom licu i telu koje teško da mogu da se postignu samo šminkom i odećom, ali je Kylie ipak dala strpljivo objašnjenje za skoro svaku promenu na njenom telu.

“Konturisanje mi je promenilo život…Ne možete da zamislite koliko šminka i odeća promene izgled… Pokupila sam trikove od nekih od najboljih makeup artista u poslu…” bila su njena objašnjenja za neke od promena na njenom licu. U februaru je za Paper magazine rekla “Ljudi misle da sam ja kompletno otišla pod nož i rekonstruisala svoje lice, što je potpuno netačno. Prestrašena sam! Ne bih nikad! Ne razumeju šta dobra šminka i frizura, a i fileri, mogu da urade. Fileri su, to ne poričem”.

Pročitajte još  Pogledajte kako su se Kardashian-Jenneri maskirali za Halloween!

Što se tiče operacije grudi, na svom vebsajtu Kylie je rekla da su joj grudi porasle jer se ugojila 7 kilograma i da je sve do “dobitka na težini”. Čak je i preporučila brus koji koristi, Victoria’s Secret Bombshell koji zaista pravi neverovatnu razliku u veličini grudi, a Ky kaže kako je navukla svoje sestre i drugarice da kupe isti i da su sve prezadovoljne.

I pored svega ovoga, nakon objavljivanja slika sa njenog rođendana, fanovi su počeli da pišu svašta, poput “Ne zanima me šta drugi kažu, Kylie Jenner počinje da izgleda baaš staro”, ili “Kylie Jenner je upravo napunila 22 godine, ali izgleda kao tridesetogodišnjakinja sa bebom!” Neko je napisao i “Ne mogu da verujem da Kylie ima 21 godinu, izgleda kao pedesetogodišnjakinja koja pokušava da izgleda kao da ima 21 godinu!”

Da li vi mislite da Kylie izgleda mnogo starije nego što jeste i da li mislite da je uradila na sebi išta sem lip fillera? Pišite svoja mišljenja u komentarima!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Kylie Jenner napravila njivu od svoje kuće, pljušte uvrede!

2 thoughts on “Fanovi zabrinuti za Kylie: “Izgleda kao tridesetogodišnjakinja!”

  1. ne izgleda starije od svojih godina, meni je ona prelepa. ono što ne valja na ovoj slici jeste njena ruka.. a i njeni obrazi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.