Karol Sevilla iskočila iz aviona bez padobrana! (video)

Mladi jutjuber Juanpa Zurita ima naviku da iskače iz aviona, a često natera i zvezde da urade isto. Ovog puta, to je bila primorana da uradi Karol Sevilla, a sve nakon što je fandom uradio svoj deo posle, a to je bilo da sakupe 25.000 lajkova. Međutim, broj lajkova ubrzo je prešao pola miliona!

Nakon toga, Karol nije imala kud nego da stvarno iskočio iz aviona i proveri koliko je hrabra! Video koji je ona objavila na svom kanalu nam pokazuje da se ona dobro držala, i da je u stvari i uživala u ovom iskustvu! Karol može da se pohvali i da je tehnički, skočila iz aviona bez padobrana! Ona zaista nije nosila padobran, ali jeste njen instruktor za kojeg je bila priljubljena.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ruggero Pasquarelli: Kad god nema Karol, spavam u njenoj sobi!

3 thoughts on “Karol Sevilla iskočila iz aviona bez padobrana! (video)

  1. ne znam zašto u zadnje vrijeme svi youtuberi snimaju videe gdje skaču iz aviona, uopče nije tako strašno kao što svi pričaju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.