Medicinska sestra Kylie Jenner: Bode se, ali samo u usne!

Kylie Jenner ne tako davno se pohvalila kako je “ispumpala” silikone iz usana, ali ubrzo nakon toga ponovo ih ubacila. To potvrđuje i njena medicinska sestra Pawnta Abrahim koja je joj pomaže oko toga.

“Ona ne radi ništa drugo, samo se bode u usne”, kaže Pawnta odbacujući tako optužbe da je Kylie radila plastične operacije na licu. Kako ona ističe, Kylie i ne stavlja previše silikona. “Idemo prirodnom rutom kad je reč o ulepšavanju jer je ona prirodno lepa i nova je mama. Mnogo ljudi bode se u usne jer stare, ali u njenom slučaju to nema veze sa istinom. Ona samo želi napućenije usne”, ističe ona.

Iako Pawnta naravno pravda sve ovo, sama Kylie imala je napade iskrenosti gde je priznala da sve ovo radi jer ima velike komplekse. “Prilikom jednog od mojih prvih poljubaca kad sam imala 15 godina momak mi je rekao, ‘Mislio sam da se nećeš dobro ljubiti jer imaš tako male usne’. Meni je to jako teško palo”, pričala je ona. Verujte više u sebe i svoj izgled nego što Kylie ume!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza otkriva: Zbog čega Kendall Jenner izbegava društvene mreže!

2 thoughts on “Medicinska sestra Kylie Jenner: Bode se, ali samo u usne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.