Fanovi šalju molitve za Jesy Nelson i besne zbog solo planova Little Mix

Little Mix su jednostavno uvek bile bend za koji se niko nikada nije brinuo – svi smo bili sigurni da prijateljstvo i saradnju ove četiri devojke može samo viša sila da razdvoji. Ipak, ni sanjali nismo da bi se ta “viša sila” javila sveže nakon objavljivanja njihovog šestog albuma “Confetti” koji je pokupio sve najlepše moguće komentare. Devojkama se smešila divna budućnost, ali izgleda da će Jesyin odlazak na pauzu ostaviti večne posledice.

Fanove je uništila vest da će Jesy Nelson privremeno napustiti bend iz nepoznatih zdravstvenih razloga, a najgore od svega je što se zna koliko su devojke odgovorne prema bendu – dakle, u pitanju verovatno nije nikakva naivna i lako rešiva bolest, jer Jesy ne bi samo tako otišla. Sa tim se slažu i fanovi, pa joj šalju svoje molitve na društvenim mrežama.

The Sun je već preneo da devojke potencijalno već traže solo projekte, konkretno Jade i Perrie za muziku, a Leigh-Anne traži projekat na TV-u. Sve ovo jako je razbesnelo fandom, pa se i tu javljaju neprijatne reakcije i ljutnje.

Pročitajte još  U suzama: Jesu li Little Mix devojke previše fine za svoj talent šou?

Međutim, da su sve ovo verovatno još samo glasine dokazuje nova vest Daily Maila, u kojoj se tvrdi da je Jade Thirlwall ta koja je oduševila BBC svojim voditeljskim umećem na “Little Mix: The Search”, pa BBC planira da nju ostavi na TV-u! Pitanje je kako će se ova priča završiti, ali znamo da niko ne želi da se devojke razdvoje.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.