Hailey Bieber: Justin je odavno ostavio Selenu Gomez kad smo se mi opet našli!

Ljubavni trougao Hailey-Justin Bieber-Selena Gomez u medijima ne prestaje da bude aktuelan ni danas, kada se Selena odavno povukla i živi svoj život daleko od Jusa. Ipak, čini se da javnost nikad neće zaboraviti da je Jus imao dve najveće ljubavi života, i da se često pričalo da je Selena još veća! Ipak, Hailey sada kaže da ona nije ni imala na šta da bude ljubomorna, jer su Jus i Sel davno raskinuli!

Da podsetimo, Justin je u ranijoj prošlosti imao kraće veze (i duže) sa Selenom i Hailey, ali je u julu 2018. godine zaprosio Hailey kao da nije malo pre toga vreme provodio sa Selenom! Međutim, Hailey u najnovijim izjavama tvrdi da je on odavno završio sa Sel kad je pala prosidba!

“Suprotno od popularnog mišljenja u javnosti, Justin je kad smo se opet povezali bio već dugo singl. I ja sam tad nešto duže bila singl i trudili smo se da shvatimo šta želimo od života” tvrdi manekenka. Kako je moguće da je Justin bio “jako dugo” singl, kad Selena u pesmi “Lose You To Love Me” kaže “nakon samo dva meseca si me zamenio kao da je to jednostavno”?

Dva meseca i nisu tako dug period, a uzmimo u obzir da se Justin ponovo povezao sa Sel tek krajem 2017. godine i ostao sa njom do maja 2018. Ipak, Hailey priznaje i da su njih dvoje dugo i pričali pre nego što su opet ušli u vezu!

Pročitajte još  Fan Justina Biebera u pritvoru zbog upadanja na njegov posed na Beverli Hilsu!

“Ljudi ne znaju da smo se mi baš dugo čuli pre nego što smo opet postali par, ali svi su nas odmah pitali ‘hej, da li se vas dvoje venčavate?'” zaključuje Hailey.

Da li je Hailey, u tom slučaju, ljubomorna na Selenu? Sve u svemu, ona kaže da je ljubomora u redu! “Ljubomora je prirodno i ljudsko stanje, svi to imamo u sebi. Volela bih da se skroz rešim ljubomore, ali znam da ne mogu” priznaje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ko vam se najviše dopada? Ovo su (skoro) svi kandidati za ples sa Jusom u Zagrebu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.