Već sutra izlazi: Justin Bieber i Shawn Mendes snimili duet “Monster”!

Dva najpoznatija mlada pop pevača, obojica iz Kanade? Zvuči kao savršen spoj za duet, tako da, momci, šta čekate? Konačno možemo da potvrdimo da su Shawn Mendes i Justin Bieber shvatili da imaju previše sličnosti da propuste priliku da sarađuju, tako da njihova zajednička pesma “Monster” ugledaće svetlost dana već sutra, tako da nećete morati da budete nestrpljivi!

Naime, tajming za duet Justina i Shawna nikako nije mogao biti bolji, jer su obojica trenutno aktivni u muzičkoj industriji i rade na novim projektima – sudeći po tvrdnjama medija, ovo je singl koji poseduje Shawnov novi album “Wonder”, mada je i Justin poslednjih nedelja bio aktivniji nego ikad, sa novim hitovima “Holy” i “Lonely”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Justin je u pesmi “Lonely” otvorio dušu o mračnoj strani slave, pričajući iskreno o tome koliko je slomljen zbog godina koje je proveo usamljen i neshvaćen, dok su svi mislili da je srećan jer ima mnogo novca i fanova. Ovaj koncept dosta nas podseća na ime njegovog dueta sa Shawnom, “Monster” – da li će i ovde dva slavna momka raspravljati o “demonima” koji ih jure?

S druge strane, Shawn je u svojoj novoj muzici za “Wonder” nešto pozitivniji i govori o tome kako je spreman da u životu preuzme rizik, ali i on priča o sopstvenim “demonima”, tako da nas ne čudi što su se momci u ovom momentu našli.

Pročitajte još  Radosne vesti: Justin Bieber će dobiti još jednu sestru!

Na omotu singla njih dvojica sede u samom uglu slike, koja izgleda dosta mutno i maglovito, verovatno u raspoloženju pesme. Šta vi očekujete od dueta Shawna i Jusa i da li se radujete što ćete ga čuti već sutra? Na Twitteru je i kratak trejler da još bolje vidite atmosferu pesme:

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.