Pogledajte transformaciju: Little Mix postale muškarci u spotu za “Confetti”, delove Jesy Nelson isekle!

Little Mix su otkad je Jesy Nelson napustila bend prošle kroz ozbiljnu transformaciju – Jesy je odjednom najtraženija ličnost benda, muzičke kuće se tuku oko toga ko će s njom potpisati ugovor, a novac koji je u igri nikako nije mali, jer su u pitanju milioni! Okrenulo se sve i u smislu da i ostale tri devojke traže prilike za solo karijeru, tako da je preko noći skoro pa propala promocija njihovog albuma “Confetti.” Međutim, devojke su naslovnu numeru odlučile da vrate u život – sa pomalo čudnim stajlingom!

Naime, devojke su pesmu “Confetti” objavile još kada su uradile čitav album pod tim imenom, a najkontroverzniji deo priče je da je Jesy Nelson imala najviše udela upravo u toj pesmi. Međutim, devojke nisu htele da odustanu od ideje da ova pesma bude singl, pa su servirale publici spot, ali za remiks – u novom remiksu pojavljuje se Saweetie, a sve delove Jesy preuzele su druge devojke. Koliko vam zvuči čudno bez Jesy?

Da sve bude još čudnije, radnja spota veoma je konfuzna i oko devojaka je prašina i gužva, a njih tri se u jednom trenutku transformišu u muškarce! Sa originalnom bradom, odelima i tetovažama, njih tri su skroz neprepoznatljive! Da li ste na prvi pogled videli da su to njih tri uopšte?

Do nedavno nismo mogli od Perrie, Jade i Leigh-Anne da čujemo bilo šta o Jesy, ali one su konačno progovorile za This Morning i Capital Radio: “Mi smo podržale Jesyinu odluku jer kada ovo prestane da bude posao koji radiš sa srcem, tu prosto nema šta da se forsira, nikada je ne bismo terale da ostane. Bilo je čudno pomisliti da treba da nastavimo kao trio, ali nismo bile spremne da odustanemo. Ipak, šta god da je Jesy odlučila, podržale bismo je” kažu devojke velikodušno.

Pročitajte još  „Ovaj album je naš san“: Devojke iz Little Mixa potvrdile da peti album stiže uskoro!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.