Little Mix se pretvarale da Jesy Nelson ne postoji tokom novog gostovanja

Little Mix u subotu su se po prvi put pojavile na jednom gostovanju kao trojka. Ono što je bilo veoma interesantno jeste da su se one i ponašale kao da ih je oduvek toliko, jer su u potpunost ignorisali Jesy Nelson koja u narednom periodu neće biti članica grupe.

Naravno da niko nije očekivao da one otkrivaju kakvo je trenutno zdravstveno stanje Jesy, ali ipak je bilo neobično da uopšte ne spominju to što su ostale bez nje na neko vreme. Ipak, voditelj Jonathan Ross pokušavao je da pronađe način da izvuče neku informaciju, pa je podsetio devojke da im pristiže veliki jubilej, piše ET Canada.

“Uskoro je vaša desetogodišnjica”, rekao je. “Pre nego što budemo pričali o tome, želim da objasnim stvari jer vas je sad tri a ne četiri. Objavile ste saopštenje za medije gde kažete kako Jesy odlazi iz ličnih razloga. Naravno da se nadam da ovo znate, naravno da se nadam da i ona to zna, ali svi joj želimo dobro i svi se nadamo da će ona prebroditi to. Neću da ulazim u to, znam da je to nešto baš lično, ali svi mislimo na nju i nadamo se da je ona u redu.”

Interesantno, devojke su bili bez reči, već su se samo nasmejale i zapljeskale. Inače, u saopštenju koje je objavljeno, devojke su rekle, “Nećemo ostavljati bilo kakve komentare i molimo medije da poštuju njenu privatnost.” I zaista, Little Mix nikakvu želju nemaju da spominju Jesy koja trenutno ima problema sa svojim psihičkim zdravljem.

Pročitajte još  Famoza music chart #190 – Glasajte za sve pesme koje volite!

Mediji ovih dana pišu kako će sve članice grupe otići u solo vode, što nimalo ne prija ušima fandoma. Iako to možda nije istina, upravo su mnogi obožavaoci ljuti na devojke jer nemaju ideju šta se trenutno zaista dešava. Mnogi se boje da će one zaista iskoristiti ovu priliku da grupa na duže vreme ode na pauzu, kako bi se one bavile solo karijerama.

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Little Mix se pretvarale da Jesy Nelson ne postoji tokom novog gostovanja

  1. Kako ocekujete da kazu nesto za Jesy kad su izjavile da nece da komentarisu njeno zdravstveno stanje. Nije napustila bend nego je na pauzi dok joj ne bude bolje, a bas i zbog ovakvih gluposti koje pisu mediji joj je i lose. Takodje nikad nisu spominjale da ce da odu u solo karijere. Rekle su da se mozda da rade nesto malo ako bude prilike ali dok su u bendu. Pricate o njihovom "raspadanju" i "solo karijerama" dok se one spremaju da aprila krenu na turneju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.