Brutalno iskrene Little Mix: Poludele smo što nismo pobedile na BRIT Awardsu!

Zvezde obično prećute kad ne dobiju nagrade, čak i kad je očigledno da im je učinjena nepravda. Ipak, Jesy Nelson i Leigh-Anne Pinnock ne plaše se da kažu šta misle, pa navode da su bile baš besne jer su sa Brit Awardsa otišle kući praznih ruku!

Devojke su na ceremoniju u februaru došle kao favoriti u kategorijama za britanski singl godine i britanski video godine za pesmu “Touch”, ali u obe trke su izgubile, po njima potpuno nepravedno. Kako ističe Jesy u intervjuu za magazin Attitude, ni njoj a ni Leigh-Anne posle toga nije bilo ni do čega.

Kako devojke otkrivaju, one su demonstrativno odlučile i da preskoče zvaničnu žurku održanu odmah nakon dodele nagrada. “Bila sam jako besna!”, kaže Jesy i dodaje, “Ne, nas dve nismo ni bilie tamo jer smo bile baš besne”. Devojke su objasnile svim i da je potpuno normalno da nisu sve četiri uvek zajedno i da od toga ne treba praviti priče. “Morate razumeti da ako se pojavimo kao trojka, da jednoj od nas možda nije dobro ili da želi da ostane sa dečkom. To ne znači da se raspadamo”, ističu one.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Crtać uživo: Članice Little Mixa kao Paja Patak, Pikaču i Super Mario! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.