Uzavrele strasti: Katy Perry vređa Taylor u novoj pesmi, njena drugarica je žestoko napala!

Katy Perry obećala je da na svom novom albumu neće imati pesme koje direktno govore o Taylor Swift ali nakon objavljivanja pesme “Swish Swish” u kojoj joj gostuje Nicki Minaj, čak i mediji su uvereni da ona nije govorila istinu!

U pesmi Katy tako između ostalog peva “Ne dolazi, ne, ne danas” ili “Ti si skroz proračunata, imam tvoj broj jer si ti dvorska luda a ja sam kraljica ubica”. Treba li to reći, čitava numera posvećena je devojci koju je Katy smatrala prijateljicom ali se kasnije ispostavilo da ona to nije. Takođe, mnogima je odmah palo na pamet nešto što nije nimalo slučajno, a to je da već naziv pesme asocira na “Swift”. Ako pesma zaista nije o Taylor, Katy bi po svaku cenu promenila taj naziv u neku potpuno drugačiju reč.

Njoj je odmah odgovorila Ruby Rose koja je velika prijateljica Taylor swift a koja joj poručuje da joj je ova pesma očajna, baš kao i svi singlovi sa novog albuma koje je objavila a dodala je i “Uvek sam bila uz ljude koje volim i protiv stvari koje smatram jeftinim ili zlobnim. To nije novost. Morate slediti svoje srce.” Ruby kaže da ipak nema ništa protiv dela pesme Nicki Minaj a Katynom fandom poručuje da je ne vređaju već da počnu da kupuju pesme svog idola s obzirom da one ne stoje dobro na top listama!

Pročitajte još  Rekorderka: Taylor Swift prestigla Kim Kardashian, ima najviše fanova na Instagramu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Uzavrele strasti: Katy Perry vređa Taylor u novoj pesmi, njena drugarica je žestoko napala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.