Shawn Mendes: Camila Cabello je idealna za devojku!

Shawn Mendes i Camila Cabello gaje veliko prijateljstvo… toliko veliko da je medijima teško da poveruju da momak i devojka mogu da budu toliko bliski a da nisu zaljubljeni jedno u drugo. Razgovarajući za medije u Singapuru pre nego što je tamo održao koncert, Shawn je još jedno ponovio koliko mu se Cam dopada.

“Ona ima najbolji smisao za humor – ona je najodlučnija osoba koju sam ikad sreo… Sledeći momak koji se bude viđao sa njom trebalo bi i da se oženi sa njom”, kaže Shawn. Upitan da li veruje da je ikad moguće da Camila i on budu par, mladi muzičar ističe, “Mi smo samo dobro prijatelji ali zaista je volim. Ona mi je jedan od najboljih prijatelja.”

Shawn kaže i da zaista uživa u novoj muzici koju je Camila objavila. “Ne mogu da prestanem da služam neverovatan singl ‘Never Be the Same’. Dobio sam ga nedelju dana pre nego što je on objavljen!” Camila će svoj novi album objaviti za mesec dana a Shawn kaže da in vredno radi na svom novom materijalu koji će se pojaviti brže nego što se misli!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Shawn Mendes: Kupio bih prljavi donji veš Justina Biebera!

One thought on “Shawn Mendes: Camila Cabello je idealna za devojku!

  1. Ni ja ne mogu prestati slusati "Never be the same" pjesma je stvarno vrh. A Camila je divna djevojka 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.