Famoza music chart #192 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

Camila Cabello i Shawn Mendes nastavljaju dominaciju našom top listom, a još jednom, najbliži rivali su im brojne pesme Ariana Grande i Tini. Prošlonedeljni noviteti baš i nisu ostavili neki veliki utisak na vas, pa su odmah ispali i napravili prostor za još novih numera. Na listi posle mnogo vremena imamo Charlieja Putha ali i Mabel čiji je “Mad Love” jedan od najvećih hitova ovog leta!

Glasanje traje do četvrtka, 12. septembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Selenina muzika iz "13 Reasons Why" dostupna u Srbiji, "Tini Special Edition" na velikom popustu!

9 thoughts on “Famoza music chart #192 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

  1. Prijedlog za slijedeću listu: CLC – Devil i Sunmi – Lalalay ❤️ Znam da CrystaL Clear i Sunmi nisu baš popularane kog nas, ali cure su rasturile sa ovim comeback-om ❤️💎❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.