Veliko srce: Shawn Mendes iznenadio devojku koja je preživela teroristički napad na Arianinom koncertu!

Svet ne zaboravlja teroristički napad koji je 22. maja 2017. godine pogodio koncert Ariane Grande u Mančester areni i time oduzeo 22 života mladih fanova, njihovih prijatelja, rođaka i porodice, a kako su počast ovoj tragediji održale devojke iz trenutno najpopularnije k-pop ženske grupe BLACKPINK pre nekoliko dana kada su imale priliku da nastupe na istom ovom mestu, ništa drugačije nije uradio ni Shawn Mendes početkom ovog meseca!

Sada već 13-ogodišnja Amelia Thompson je bila na Arianinom koncertu tog 22. maja 2017. godine preživela je ovo poprilično traumatično iskustvo, pa je sasvim razumljivo što je veoma skeptična kada je u pitanju povratak na ovo mesto, odnosno u Mančester arenu, međutim i pored svih strahova, Amelia je odlučila da ove godine ode na koncert svog drugog idola – Shawna Mendesa, a njena priča je poprimila široke razmere.

“Svaki dan je borba,” rekla je Amelia u intervju za ITV. “Nema dana da nisam mislila o osobama koje su poginule. Bilo je teško vratiti se. Ali, bila sam spremna da pokušam i pokažem ljudima da mogu da se izbore sa tim,” dodala je mudro ona. Ipak, Amelijina mama nije bila spremna da načini isti korak kao njena ćerka, pa je Amelia otišla prijateljom iz policije, Aaronom Palmerom koji je upravo i upoznao sa Shawnom, što je bez sumnje i jedno nezaboravno i pozitivno iskustvo za Ameliju.

Pročitajte još  Shawn Mendes ponavlja: Stvarno mi je mnogo drago zbog Justina Biebera i Hailey Baldwin!

“Bilo je zaista zapanjujuće i nestvarno, ali zaista sam uživala. On je bio tako fin prema meni i malo sam preplavljena… imam nova pozitivna osećanja i ona će definitivno potisnuti negativna jednog dana,” zaključila je Amelia. Da se podsetimo, Ariana se nakon tragedije vratila u Mančester kako bi održala One Love Manchester koncert zajedno uz mnoga velika imena muzičke scene poput Miley Cyrus, Justin Bieber, Coldplay, a među mnogima, tu je bio i Shawn Mendes.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.