Anna Lazarević na koncertu Ari Grande: Najbolji dan u životu!

U Beču je u utorak održan koncert Ariana Grande koji je bio najinteresantniji nama u regionu, jer nam je ujedno bio i najbliži! Među najmanje nekoliko stotina Arianatora sa ovih prostora bila je i zvezda društvenih mreža Anna Lazarević koja nas je o tome obaveštavala preko svog Instagram storyja!

Anna je tokom dana objavila više videa u kojima nije krila oduševljenje što će prisustvovati nastupu trenutno najveće ženske muzičke zvezde planete, a kad je nastup došao, ona je redovno na svoj story kačila delove Arinog nastupa, gde smo mogli da čujemo pesme “7 Rings”, “Breathin” ili “Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored”.

Nakon nastupa, Anna je objavila još jedan video u kome sa velikim osmehom na licu kaže, “Samo ću reći, najbolji dan u životu”. Uopšte ne sumnjamo da je to tako!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ana Lazarević

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Intervjui sa Anom, Ružom, Nađom, Nenadom, The Sikritom... Pogledajte Famoza BTF reportažu!

3 thoughts on “Anna Lazarević na koncertu Ari Grande: Najbolji dan u životu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.