U našem komšiluku: Zendaya i Jacob Elordi došli na odmor na Balkan!

Iako zvezde iz Amerike i dalje nemaju stalnu naviku da posećuju zemlje Balkana na turnejama (mi se borimo da se to promeni), to ne znači da one zaobilaze naš region kada biraju gde će na odmor – Balkan je i dalje atraktivno mesto za more, a naročito Grčka u koju zvezde sve više dolaze!

Nakon Gigi Hadid koja je došla na Mikonos i Lise i Lene koje su bile gošće Rodosa, sada su u Grčkoj viđeni Zendaya i Jacob Elordi! Iako njih dvoje nisu otkrili da su više od partnera u seriji, fanovi smatraju da je ovo poruka da su njih dvoje možda bliži od samo kolega.

Naravno, ni Zendaya ni Jacob nisu postavili nikakvu zajedničku sliku za sad, tako da je moguće i da su njih dvoje samo slučajno došli u Atinu a zapravo su sa različitim društvom, ali već se pojavljuju fotke na kojima su viđeni zajedno!

View this post on Instagram

Damn bae never lets me get a pic alone

A post shared by Easy (@marcus_easy) on

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zendaya priznaje: Taylor Swift i ja baš i nismo neke velike prijateljice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.