Famoza Fandom Awards počeo glasanjem za najveću akciju fandoma godine!

Nakon svih najava, danas je vreme da započnemo Famoza Fandom Awards i to izborom za najbolju akciju fandoma u 2018. godini! Ovo prvo glasanje biće vrlo posebno, jer će trajati samo 24 časa, iz tog razloga što će ono biti aktivno samo na našem Instagram Storyju od subote u podne, do nedelje u podne!

Na našoj Instagram stranici tako možete birati između dve akcije – jednu predstavlja okupljanje MMera ispred Štark arene u Beogradu uoči nastupa Marcusa i Martinusa 28. oktobra, a drugu jeste neočekivano masivan odziv BTS Army na projekciju “Burn the Stage” filma! Prethodne godine mi smo kao redakcija sami odlučivali pobednika u ovoj kategoriji, ali ovog puta dilema je bila prevelika da bismo je samo razrešili.

Sa jedne strane, okupljanje MMera je najveći fan skup u čitavom regionu u prethodne barem tri godine, a sa druge strane, poseta “Burn the Stage” filmu bila je toliko velika, da je ovo sad najgledaniji muzički film u istoriji regiona! Pobednika ćemo proglasiti dakle u nedelju u podne, a tad očekujte i početak glasanja za još dve kategorije u okviru Famoza Fandom Awardsa! 

Autor: Famoza.net

Foto: Milica Jovanović

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Operisane Lisa i Lena, stigla podrška Marcusa i Martinusa!

3 thoughts on “Famoza Fandom Awards počeo glasanjem za najveću akciju fandoma godine!

  1. Ljudi, iskreno mozda MMeri!Kada bude bilo glasanje sa Tinistima, glasacu za njih!x Mislim da im treba podrska sa famoze da bi se jos vise trudili da ih primeti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.