Drake i Kanye West se svađali na netu, Ariana Grande im održala lekciju!

Drake i Kanye West se svađali na netu, Ariana Grande im održala lekciju!

Protekla noć na internetu bila je sve samo ne mirna, a glavna zvezda ponovo je bio Kanye West koji je uspeo da se “pokači” sa Drakeom, koji nije znao šta ga je snašlo. Čitava stvar izazvala je toliko buke da je i Ariana Grande sve primetila i morala je i da se oglasi!

Sve je počelo kad je Drake izjavio kako je navodno tražio od Kanyea da koristi sempl njegove pesme “Say What’s Real”, a Kanye mu je odgovorio optužbama da on laže! ” On je onda od Drakea zahtevao izvinjenje za vređanje kojem ga je kanadski muzičar izložio u pesmi French Montane “No Stylist”, a ismevao je i Kanyeovu liniju patika. “‘Oću da mi se izviniš što si spominjao moje patike i što pokušavaš da otimaš hranu iz usta dece svog idola”, kaže on. “Šest meseci pokušavam da te vidim.”

Kanye je zatim optužio Drakea da je on izazvao opštu tuču na koncertu repera Pusha o kojoj smo pisali, jer je navodno platio siledžije da naprave haos. Ako se pitate šta sad Drake ima protiv Pusha T, radi se o tome da je njega Pusha T vređao jer je imao tajno dete koje je krio od javnosti. Drake je tad napadao Kanyea verujući da je on to ispričao Pusha T, ali kako se ispostavilo, to vrlo verovatno nije istina.

Kako se ova drama završila? Vrlo burno! Kanye je prvo tvitovao da ga je Drake nazvao telefonom i da su se sklopili primirje, ali da mu on ipak nije dao dozvolu da koristi sempl njegove stare pesme. Ipak, Kanye je nešto kasnije ponovo “poludeo” pa je poručio Drakeu, “Ostavi moju porodicu na miru! Ako se nešto desi meni ili mojoj porodici, ti ćeš biti prvi osumnjičen. Zato prestani sa tim junačenjem. Da nije bilo mene, ne bi bilo ni tebe. Moramo da pokažemo svetu da ćemo pričati, a da neko od nas dvojice neće završiti u zatvoru posle toga.

Na kraju, Ariani Grande je bilo dosta svega, pa je tvitovala, “Ljudi, znam da se dva odrasla čoveka sad raspravljaju onlajn, ali Miley i ja objavljujemo naše prelepe nove pesme večeras i volela bih da se lepo ponašate par sati da devojke mogu da zasijaju, to bi bilo sjajno”. Još samo kad bi je pre svega Kanye poslušao i malo se postideo svog ponašanja…

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Drake i Kanye West se svađali na netu, Ariana Grande im održala lekciju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.