Eminin poslednji blog u seriji “Što možeš raditi kad ti je dosadno”

Hej! Ja sam Emina i ovo je moj novi, ujedno i posljednji blog iz rubrike ‘Što možeš raditi kad ti je dosadno’. Nadam se da će vam se blog svidjeti. Ostavite neki komentar.

1. INSTALIRAJTE NOVE APLIKACIJE

Možete instalirati nove aplikacije. Instalirajte neke koje još niste imali i koje vam se čine zanimljivima. To mogu biti igrice, društvene mreže, obrazovne aplikacije i još mnogo drugih.

2. Isprobaj koliko dugo možeš bez zraka

Ako vam je dosadno možete isprobati koliko dugo možete izdržati bez zraka. Možda na prvu zvuči glupo, ali i nije toliko. Udahnite, upalite štopericu i isprobajte. Naravno, ako ne možete dugo nemojte isprobavati duže, jer bi moglo loše završiti.

3. Promijenite posteljinu

Možete promijeniti posteljinu. Stavite svoju najdražu posteljinu, a ako je ta već na vašem krevetu stavite neku koja vam se isto tako sviđa.

4. NAPRAVITE KALENDAR

Možete napraviti kalendar. Uzmite neki veliki papir i napravite kalendar. To ne treba biti kalendar sa mjesecima i danima u godini, napravite kalendar kakav želite. Na primjer kalendar rođendana. U taj kalendar uvrstiti datume rođendana osoba koje ste odabrali.

5. POSADITE NEŠTO

Ako vam je dosadno posadite nešto. Posadite neki cvijet ili neku drugu biljku. Ako ste se odlučili za ovaj savjet brinite o biljci, jer u suprotnom će sav vaš trud oko sađenja nestati.

To bi bilo to od ovog bloga, nadam se da vam se svidio!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Eminin poslednji blog u seriji “Što možeš raditi kad ti je dosadno”

  1. Famozo,hocete pisati malo o GOT7?Imaju novu pesmu i album.Pesma vec ima oko 20 miliona pregleda na yt takodje

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.