Eminin blog: Šta još raditi kad vam je dosadno?

Ej! Ja sam Emina i ovo je moj novi blog. Saznati ćete što možete raditi kad vam je dosadno. Ovo je drugi dio ovog bloga jer su me neki zamolili da napravim drugi dio, možda napravim i treći dio. UŽIVAJTE!😉

1. NAPRAVITE FRIZURU
Možeš napraviti frizuru, ta frizura ne treba biti prelijepa, napravi frizuru kakvu možeš, ili ako ti ide dobro pravljenje frizura napravi neku lijepu. Ako ti frizura dobro ispadne, fotografiraj ju i objavi na društvene mreže, a ako ju ne želiš objaviti sliku čuvaj za sebe.

2. NAPRAVITE LISTU NAJDRAŽIH PJESAMA
Možeš napraviti listu svojih najdražih pjesama. U tu listu napiši sve pjesme koje voliš slušati, a ako želiš napravi listu pjesama koje ne voliš slušati. Napiši pjesama koliko želiš, neograničeno je.

3. RADITE KVIZOVE/BLOGOVE ZA FAMOZU
Ako ti je dosadno napravi kviz ili blog te ga pošalji Famozi. To netreba bit kviz od 25 pitanja, napravite onoliko koliko želite(ako se odlučite za ovu ideju kviz ne smije imati manje od devet pitanja). Ako pišete blog, napišite neki za koji mislite da će biti zanimljiv čitateljima.

4. NAPRAVITE KUPKU I UŽIVAJTE
Ovo je za mene najbolji savjet. Natoči vodu u kadu, dodaj pjenu za kupanje ili gel za tuširanje i uživaj. Ako želiš da ti atmosfera bude još ljepša upali svijeće, ugasi svijetlo i stavi opuštajuću glazbu. Uživaj!

5. GLEDAJTE STARE FOTOGRAFIJE

Ako ti je dosadno uzmi stare obiteljske albume i gledaj fotografije. Ja obožavam to raditi, ako ne želite gledati slike s albuma, gledajte ih na mobitelu ili fotoaparatu.

Nadam se da ste se zabavili čitajući blog. U komentare pišite ideje za blogove i mišljenja o blogovima koje radim!😉

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

FOTO: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “Eminin blog: Šta još raditi kad vam je dosadno?

  1. Kul blog,svaka cas!
    Inace frizuru ne znam da pravim,ne volim da pravim liste pesama,ali zato cesto pravim kvizove za Famozu 🙂 i obozavam da gledam stare slike 🙂 <3
    Jos jednom,sve pohvale za blog 🙂

  2. Jedva čekam da mogu da priuštim sebi da mi bude dosadno, još sutra i gotova mala matura 🙂

      1. Haha meni je matura već bila, ja sam pričala o ispitima, ali hvala bar sam odlično prošla na ispitima 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.