Odbrojava dane: Martinus pokazao da je spreman za nastup u Hrvatskoj!

Ne pitajte MMere da li više vole Marcusa ili Martinusa, ali fandom u Hrvatskoj možda će ipak više naginjati ka Martinusu koji se u ponedeljak pohvalio novom fotkom na Instagramu gde vidimo upravo u dresu ove zemlje!

Martinus generalno ima naviku da nosi ovaj dres u kome je već viđen više puta, a nabavio ga je upravo u Hrvatskoj tokom ekskurzije sa svojom školom. Momci su nažalost naišli na dosta loših reakcija što su u finalu Svetskog prvenstva u fudbalu navijali za Francusku, ali možda je i ovo pokazatelj da nisu zaslužili loše reči.

Dres Hrvatske je vrlo jedinstven u svetu zbog svojih “kockica”, pa uvek privlači puno pažnje. Uopšte ne sumnjamo da ga je Martinus nabavio prevashodno zbog dizajna, ali nema sumnje da se polako vezuju za ovu zemlju koju će 27. oktobra posetiti već treći put za manje od godinu i po dana!

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Odbrojava dane: Martinus pokazao da je spreman za nastup u Hrvatskoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.