Eminem blog: Šta sve možete raditi kad vam je dosadno (3. deo)

Hej! Ja sam Emina i ovo je moj novi blog. U ovom blogu saznati ćete što sve možete raditi kad vam je dosadno. Ovo je treći dio ovog bloga. Također napravit ću i četvrti dio, jer obožavam raditi ovakve blogove, u komentare pišite kakve blogove želite!😉

1. CRTAJ
Možeš crtati. Uzmi neku knjigu,(netrebaš ako ne želiš) i crtaj neku sliku koja je unutra. Ako ti crtanje ide dobro, nacrtaj stvarno neku lijepu sliku i ako želiš uokviri ju. Ako ti crtanje baš i nejde, ne trebaš biti tužan jer nismo svi nadareni za sve.

2. PLEŠI
Ako ti je dosadno pleši. Tako ćeš se i razvijati. Stavi si neku muziku i pleši. Meni te trebalo biti briga što drugi misle o tvom plesu, važno je samo tvoje mišljenje. Ako želiš da ti bude još zanimljivije snimaj se kad plešeš mobitelom ili kamerom, te snimku gledaj kasnije.

3. SNIMAJ VIDE-E KAO DA SI YOUTUBER
Možeš snimati vide-e kao da si youtuber. Te vide-e ne trebaš objavljivati na YouTube, a ako želiš objavi ih. Ako ne znaš što da snimaš pogledaj neki video pa ti snimi takav ili slični. Ako se odlučiš za ovaj savjet mogao bi se jako nasmijati i zabaviti.

4. IDI U ŠETNJU
Ako ti je dosadno idi u šetnju. Možeš ići sam ili s prijateljem. Ako ideš sam za vrijeme šetnje opusti se i nemoj misliti na nikakve probleme, jednostavno uživaj.
Ako šetaš s prijateljem, to vrijeme iskoristi za pričanje i druženje s njim. Nemojte samo šutjeti, jer ako šutite to je kao da sami šetate.

5.NAPRAVI PROFIL NA FACEBOOKU, INSTAGRAMU…
Možete napraviti profil na Instagramu ili Facebooku, ako imaš profil na tim društvenim mrežama napravi ga na nekoj novoj. Na primjer Snapchat, Closenger, Badoo…

Nadam se da vam se blog svidio.
Uživajte u ostatku dana…boook!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Eminem blog: Šta sve možete raditi kad vam je dosadno (3. deo)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.