Milena nam šalje odličan test o grupi BLACKPINK!

Zdravo, Famozo! Ovde Milena. Šaljem svoj prvi kviz, koji je o muzičkoj grupi BLACKPINK. Čini se kao da je bila potrebna večnost da ga konačno završim, ali želela sam da bude sve super pre nego što konačno pošaljem. Inače, ima maksimalan broj pitanja i stvarno sam se potrudila, pa se nadam da će vam se dopasti.

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Famoza music chart #176 - Glasajte za sve pesme koje volite!

10 thoughts on “Milena nam šalje odličan test o grupi BLACKPINK!

 1. 8/25 Correct answers!
  Pa ovo i nije tako dobar rezultat. Možda si čuo/la za njih, ali ne slušaš njihovu muziku i ne informišeš se o njima. Nadam se da si se zabavio/la radeći kviz u svakom slučaju

 2. 23/25 Correct answers!
  Odličan rezultat! Sigurno slušaš njihove pesme i znaš dosta o njima. Nadam se da si se zabavio/la radeći kviz u svakom slučaju.

  Obozavam ih i drago mi je da se neko setio da napravi kviz o njima,odavno nije bio

 3. 22/25 Correct answers!
  Odličan rezultat! Sigurno slušaš njihove pesme i znaš dosta o njima. Nadam se da si se zabavio/la radeći kviz u svakom slučaju.
  odličan kviz plus obožavam blackpink hehe

 4. Jel sam ja jedina koja je pronasla gresku u kvizu?
  inace kviz je super!!!!!<3<3<3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.