Eminin blog: Šta sve možete raditi kad vam je dosadno, četvrti deo

Ej! Ja sam Emina i ovo je moj novi blog. U današnjem blogu saznati ćete što sve možete raditi kad vam je dosadno. Ovo je četvrti dio ovog bloga, još ću napraviti peti i šesti dio!

1. BRIŠI SLIKE SA MOBITELA KOJE TI VIŠE NE TREBAJU
Možeš obrisati slike sa mobitela koje ti više ne trebaju. Tako ćeš osloboditi memoriju telefona. Ja ovo često radim kad mi je dosadno. Možda vama neće biti zanimljivo, ali meni je zanimljivo. Usput prisjetiti ćete se starih slika.

2. PREMJESTI STVARI U SOBI
Ovo može biti jako zanimljiv savjet. Premjesti stvari u sobi. Na primjer radni stol stavi na mjesto gdje je krevet, a krevet na mjesto gdje je bio stol. Budi kreativan i “igraj” se stvarima. Možda će ti “nova soba” biti zanimljivija od prošle.

3. NAPRAVI NEKO JELO
Otiđite u kuhinju i napravite jelo. Možete napraviti neko jednostavno ili neko teže jelo. Izazovi sam sebe. Nakon što napraviš jelo, daj ga nekome da ga kuša i ocjeni. Da ti bude još zanimljivije, jelo lijepo serviraj na tanjur, tako da sve izgleda lijepo.

4.NAPIŠITE PISMO
Možete napisati pismo. Napišite ga za baku, djedu ili dragu osobu… U tom pismu napiši sve što misliš o toj osobi. Napiši što sve voliš kod nje i što ne voliš. Kad ta osoba kojoj si slao dobije pismo, neka tebi pošalje. Napišite sve što želite.

5.MEDITIRAJTE
Ako vam je dosadno meditirati. Sjednite na krevet ili pod, upalite svijeće oko sebe i ako želite po sobi stavite još malo ružinih latica. Možete prostoriju poprskati svojim najdražim parfemom, tako da vam lijepo miriše.
Uživajte!

To bi bili sve od ovog bloga. Nadam se da vam se svidio! Booook…

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Eminin blog: Šta sve možete raditi kad vam je dosadno, četvrti deo

  1. Super blog. Bas mi je pomogao. Ja najvise volim da brisem sa fona neke slike koje mi ne trebaju.

  2. Famozo, imam jedno pitanje, da li uz blog da saljemo i slike, ili ih vi posle ubacujete?

    1. Zavisi – ako su slike zvezda, ne smemo da ih objavljujemo pa ih stavljamo sami. Pošaljite ako imate nešto, možda nam ubrzate posao 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.